JYVÄSKYLÄ & NFE 2016

Tästä lähtee!

 

Vihdoinkin olen saanut korkattua omat kotisivut ja täältä löytyykin jatkossa kaikki postaukseni. PALVELUT-osio tulee myös tulevaisuudessa ilmestymään oikeassa yläkulmassa sijaitsevaan valikkoon. Stay tuned!

Kovin on hiljaista ollut blogin päivittelyn suhteen, nimittäin viimeaikoina työrintamalla on ollut ihan mahtavien juttujen parissa sen verran hektistä ja kiireistä, että yksinkertaisesti on täytynyt priorisoida asioita tärkeysjärjestykseen ja valitettavasti blogi jäi sitä kautta hiljaiseloon hetkeksi aikaa. Vaan eipä enää!

image

Varmasti tän hetken puhutuin aihe on ovella kolkuttelevat NORDIC FITNESS EXPO 2016 skabat, joissa tulee huhujen mukaan kilpailemaan taas kerran ennätysmäärä kilpailijoita. Tason on jälleen riman verran korkeammalla ja se mielessä olen myös töitä painanut.

Dieettiä alkaa itelläni olemaan takana pian pyöreät 20viikkoa. Uusille lukijoille nopea info menneistä kisoistani: viime vuonna kisasin Fitness Classic 2015 junnujen Body Fitness SM:issä sijoittuen toiseksi, sekä samana viikonloppuna Body Fitneksen yleisessä sarjassa nappaamalla kuudennen sijan. Kuntohan oli mitä oli ja siitä on onneksi suunta vain ylöspäin. Piste. 😀

image

Tällä kertaa menneistä oppineena ja omaa kehoa paremmin tuntien sekä sitä kuunnellen, on kohta kisadieetti taputeltu menestyksekkäästi läpi. Enkä menestyksellä tarkoita kisoissa menestymistä, vaan edellistä kireämmän ja aavistuksen lihaksikkaamman fysiikan tuomista lavalle.

Suurimmalla osalla kisaajista on mielessä se kirkkain pytty tai mitaleille sijoittuminen, mikä on tietysti ihan huikean kova tavoite ja monille myös realistinen. Itselleni taas realistinen tavoite tällä kertaa oli tuoda parempi versio itsestäni ja vieläpä fiksulla diettaamisella sekä harkitulla treenaamisella. Muihin kisaajiin tai heidän lavakuntoonsa kun ei voi vaikuttaa, niin ainut asia mitä voin tehdä, on tuoda itsestäni sen hetken paras versio ja keskittyä laput silmillä sivuille vilkuilematta omaan tekemiseen. Lavalla se sitten nähdään mihin 100% panos tällä kertaa riittää!

Ei kitudieettiä, ketoosia tai järjetöntä määrää aerobista. Kalorit onnistuttu pitämään yllättävän korkealla, sekä kirsikkana kakun päällä olen viimeiset 5-6 viikkoa tankannut reippaat 700g hiilaria viikon välein. Oon aina ajatellut, että mulla on hitusen hiilariherkkä kroppa, mutta tällä kyseisellä dieetillä kunnon eteneminen on itseasiassa suorastaan vaatinut nuo suuremmat tankkailut.

image

All in all, fiilis on ihan mahtava ja täysillä tehdään duunia vielä viimeinen viikko, painaa askel kuinka paljon tahansa!

Jyväskylästä napsahti mukaan hopeapytty ja paikka sunnuntain Body Fitness +168cm SM:iin. Viimeistelyissä ei tehty karsintoihin sen suurempia kikkailuja, eikä tulla myöskään Lahteen tekemään. Jännä nähdä riittääkö vielä tämän likan rahkeet kovatasoisessa hujoppisarjassa!

 

Painun vielä viimeisen kerran paukuttamaan jalat (kolmatta kertaa tällä viikolla) salille, joten lopetataan tällä kertaa pitkään liutaan kuvia Jyväskylän karsinnoista!

image

Valkoisen hymyn takana WellGo Beauty Salon!

nayttokuva-2016-10-01-kello-15-22-49

Iltapaalaa hotellilla päivää ennen kisoja. Riisikakku-maapähkinävoi-suola <3

image

Jännityksen seurauksena tasan 0h unta takana ja puoliunessa hutasin nopeasti itse oman lavameikin ja hiukset. Taas kerran kisa-aamuna vasta mietitty mitenkäs sitä meikkaisikaan.

nayttokuva-2016-10-01-kello-15-37-53

nayttokuva-2016-10-01-kello-15-25-26

nayttokuva-2016-10-01-kello-15-28-05

image

Hopee ei oo häpee! Lahdessa nähdään!

↓ SEURAA ↓
Facebook // Instagram 
Snapchat: veera.gronlund

7 comments / Add your comment below

  1. Kyllä oot ihan huippu ihminen! Hirmusti tsemppiä lahen kisoihin! Täälä ootellaan tuloksia 😀 u go girl 😉

  2. Onnea matkaan! Melkoinen typykkä olet! Arvostan päättäväisyyttäsi ja lujuuttasi, et ole helppoa tietä valinnut👊

Vastaa